Bidfood - Geldig van 05.09 tot 16.10.2022

d'anjou-duif de duif is afkomstig uit de franse loirestreek anjou deze zogenaamde pigeonneau is een jonge tamme duif die op de meeste diervriendelijke manier is gefokt de d'anjou-duif beschikt over een verfijnde en minder aardse smaak dan de houtduif serveer dit malse vlees als hoofdgerecht in combinatie met appel en gerookte prei menucalculatie food revolution by didess inkoop €6,76 adviesverkoopprus marge 70,5% bereidingswijze bak de duivenborst op het karkas aan kook de jus de veau in met een scheutje appelstroop rooster de prei en bak de peperkoek-appeltjes aan in een pan plaats alle elementen op het bord en maak op naar wens duif& fazant wag wag houtduif wa0 fazantendijviees wag in tegenstelling tot de tamme duif heeft de wilde duif een meer krachtige smaak dan tamme duif en heeft deze door de bereiding een milde rooksmaak ook kunt u een ander type gevogelte menu maakt u een heerlijk kruidig gerecht waarvan uw gasten zullen genieten! wag w&o wao jordy's keuken