Plus - Geldig van 14.05 tot 16.09.2023

grill & chill uitgebreid bbq'en urenlang tafelen en genieten van de heerlijkste gerechten wordt het een surf en turf burger of geroosterde spitskool? bbq'en was nog nooit zo lekker p.p gelakte varkens ribeye met gepofte cheddar aardappelen elk in een stuk aluminiumfolie bestrijk 2 gerijpte varkens ribeyes plus olijfolie traditioneel en bestrooi met versgemalen peper naar smaak laat ze in de gesloten barbecue in aardappelen gelijktijdig op het rooster van de barbecue en pof ze op een schaal en verdeel 1 zakje bestrijk het vlees met een beetje plus sweet chilisaus en laat nog even op de barbecue liggen kruim met een vork een beetje los en verdeel er 50 gram gerapte cheddar heetste gedeelte van de barbecue en rooster ze aan beide kanten mooi bruin schuif ze vervolgens naar de zijkant en op zoek naar een bijpassende ramontine grill & chill barbecue totdat de kaas gesmolten is schep 4 eetlepels plus crème fraîche plus sweet chilisaus over en serveer eventueel met 1 eetlepel peterselie tip plus kant-en-klare pofaardappelen en gebruik knoflooksaus in plaats van de crème fraîche wijn? ga naar wijnen.plus.nl