Plus - Geldig van 06.12 tot 26.12.2021

open lasagne met hertenbiefstuk hoofdgerechten • 50 g ongezouten pecannoten • 400 g pastinaak • 50 g boter • 1 zak verse lasagnebladen • 1 ui • 1 teen knoflook • 3 el olijfolie • 600 g spinazie • 50 g edamame bonen op kamertemperatuur p.p grootmoeders rollade op kamertemperatuur pastinaak en snijd in stukjes van 3 cm de pastinaak met de helft van de boter en zet het vuur laag en voeg de spinazie in smaak met peper dep de rollade droog met keuken- papier en bestrooi met peper en ovenschaal of braadslede en laat iets afkoelen en de rest van de rozemarijn in de met aluminiumfolie van de olijfolie en bak de biefstukken op snijd het vlees schuin in dunne plakjes rozemarijn in kleine takjes en steek rollade met ontbijtspek en wikkel er opnieuw een stuk keukentouw om zodat het ontbijtspek blijft zitten de knoflook kun je uitknijpen over spruitjes met mandarijn met de pecannoten aangenaam kennis te maken! goes phaay dit zijn de nederlandse varkensboeren van wie plus haar varkensvlees afneemt aandacht voor de gezondheid en het welzijn van de dieren en voor het milieu staat verhp