Plus - Geldig van 19.06 tot 21.07.2019

van plus interview chef vers & makkelijk maaltijd ‘onze gerechten hebben echt die authentieke smaak na een lange werkdag of heerlijke stranddag heb je vaak geen zin meer om te koken hoe lang werk je al als chef? 'ik sta hier nu een jaar in de ontwikkel- keuken en werk zo'n zeven jaar in de voedingsmiddelenindustrie als culinair bij sterrenzaak restaurant parkheuvel in rotterdam gerechten aan de gezondheidsnormen vol- te bedenken die onderscheidend zijn en er ook goed uitzien.' hubert kleijn we hebben hier allemaal heel veel kennis van goed eten' hoe raak je geïnspireerd? gelmatig met elkaar in goede restaurants en gaan ook weleens naar het buitenland om waar veel nieuwe eettrends en smaken vandaan komen.' wat vind je zo leuk aan deze baan? 'het ontwikkelen van de recepten samen met mijn collega-koks en onze eigenaar de producten nagenoeg onbewerkt binnen en door te variëren in bereidingswijze en zijn we natuurlijk continu aan het proeven.' wat is jouw zomerfavoriet? 'pad thai met garnalen vind ik altijd de italiaanse primavera met groene groen- hoe bedenken jullie welke maaltijden er in het assortiment komen? 'van plus krijgen we een briefing met