Plus - Geldig van 19.06 tot 21.07.2019

Producten in deze folder

dit is het seizoen scholfilet met cherrytomaat en basilicum hoofdgerecht - 4 personen • 8 scholfilets • 2 el kappertjes • 3 el knoflooksaus leg de aardappelen 1 uur aan de de aardappels gaar zijn besprenkel met 1 el olie en bestrooi eerst het bakpapier dicht en pak de pakketjes daarna in met aluminium- cue of in de oven op 180 °c rest van de olie en gril ze om en om op de barbecue vis op de borden en schenk de jus uit de vispakketjes op de aardappel serveer met de courgette en wat knoflooksaus aardappel in een stuk aluminiumfolie tip geen zin in afwas? dit wegwerpservies is gemaakt van natuurlijke goed schoonveegt mag het bij het oud papier recepten lars hamer fotografie eric van lokven styling cyn ferdinandus foodstyling victor de launay tip kies eens voor frietaardappelen op de barbecue ze kunnen goed tegen hoge temperaturen genieten 38