Lidl - Geldig van 02.11 tot 31.12.2019

hoofdgerecht 934 pers beenham met puree gekarameliseerde elstar appels top.p benodigdheden • 1 bourgondische beenham met honing-mosterdsaus •1 kg kruimige aardappelen • zout en peper • 150 ml melk •50 g boter • 100 ml witte port •125 g spekjes • 400 g zuurkool •50 g rozijnen •20 g peterselie bereidingswijze • verwarm de oven voor op 160 graden • bereid de beenham volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven of een pan stukken en kook 20 minuten in een pan met gezouten water en boter toe en stamp tot een puree breng de aardappelpuree op smaak met zout en peper • leg de appels in een ovenschaal en besprenkel met gesmolten boter en • bak de spekjes uit in een koeken- de zuurkool op in een pan samen met de rozijnen • verwarm de honing-mosterdsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking •serveer de beenham in plakken met aardappelpuree en spekjes