Hoogvliet - Geldig van 09.06 tot 20.06.2021

Catalogus van Hoogvliet van 09.06.2021

Producten in deze folder

komkommertijd vrieskoude of pittig hete variant! pittige komkommer uit de wok • 1 komkommer zonnebloem- of arachideolie 2 komkommers 2 eetlepels arachide olie • 1 eetlepel sesamolie • 3 eetlepels sesamzaad • 1 eetlepel koriander • circa 450 gram rode • 1 eetlepel mayonaise 4 eetlepels zure room • 2 eetlepels citroensap • 1 mespunt cayennepeper • 2 eetlepels verse dille 4 blaadjes gelatine • 1 eetlepel kappertjes halveer de komkommers in de lengte elke komkommerhelft in stukken en hierin de komkommer 2-3 minuten voeg de rode peper toe en bak nog de sesamolie en rooster hierin het recept is lekker bij oosterse gerechten zet kleine ronde bakjes klaar snijd de komkommer in de lengte binnenkant en bodem van de komkommer tegen de binnenwand graten en velletjes van de zalm pureer de zalm met een keuken- blaadjes enkele minuten in koud eetlepels water in een steelpan en los de gelatineblaadjes hierin op giet dit bij het zalmmengsel en roer goed door elkaar verdeel het zalmmengsel over de bakjes en zorg dat de komkommer bakjes met zalmmousse afgedekt met folie in de koelkast enkele met warme toast als nasi goreng tip de komkommer en vervang de rode peper door paprika