Hoogvliet - Geldig van 14.11 tot 12.12.2019

bitterzoet gesmoorde witloſ met pancetta en cranberry's • 5 eetlepels balsamicoazijn • 4 stronkjes witlof plakken rauwe ham 2 eetlepels pijnboompitten de stronkjes witlof 3-4 minuten en laat goed uit- de cranberry's over de snijkanten en wikkel de in een lage ovenschaal en giet de rest van de marinade erover zet het gerecht 20-25 minuten voor het serveren met de pijnboompitten schone groente alle witlof wordt geteeld volgens global-gap en on the way to planet in dat er zo min mogelijk gebruik wordt gemaakt van kunstmest en bestrijdingsmiddelen dit maakt witlof tot een van de schoonste groenten vers en lang houdbaar onze telers hebben een speciale folie ontwikkeld waardoor de witlof langer vers blijft en er nagenoeg geen groenverkleuring flow packfolie zorgt ervoor dat de witlof mooi gepresenteerd in het consument is de witlof nog lang houdbaar met behoud van de uitstekende smaak en kwaliteit