Hoogvliet - Geldig van 21.09 tot 04.10.2021

Catalogus van Hoogvliet van 21.09.2021

Producten in deze folder

groene roosjes en maar handig! ingrediënten bestellen! krokante kalkoenpie met bloemkool en broccoli rebiclisinac cheese met broccoli halve bloemkool • 250 gram broccoli • 500 gram kalkoenfilets • 3 eetlepels olijfolie • 1 bosje bosui • 50 gram bloem kippenbouillon • 300 milliliter melk • 1 eetlepel kerriepoeder • 1 pak filodeeg • 100 gram boter en broccoli en gaar de roosjes met aanhangend vocht afgedekt 2-3 minuten de kalkoenblokjes met zout en peper verhit de olie en bak de kalkoen hierin in gedeelten toe zodat een gebonden met de helft van de gesmolten boter en leg ze kruislings gestapeld in de vorm vulling erop en sla het deeg terug over vellen met de overige boter en leg het de pie in de oven in circa 25 minuten goudbruin 3 eetlepels olijfolie • 2 teentjes knoflook • 500 gram broccoli • 1 mespunt cayennepeper of paprikapoeder • 500 milliliter groentebouillon • 500 gram ravioli gevuld 150 milliliter kookroom • 150 gram mozzarella staafmixer verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten snijd de steel van de broccoli in mee en giet de bouillon erbij kook de broccoli 4-5 minuten kook intussen de ravioli beetgaar helft van de mozzarella en de helft van de parmezaanse kaas schep de ravioli door de saus en verdeel over de ovenschaal bestrooi de pasta met de overige kaas en zet de schaal niet te kaas gesmolten en goudbruin is