Hoogvliet - Geldig van 01.12 tot 25.01.2022

specialist komt van de bakker hoogvliet is de enige supermarkt in nederland die zich “dat ons brood met passie en ambacht gemaakt wordt en eens wat anders dan de amandelspijs chocoladestol die daar omheen bedacht merk je verder in de bakkerij veel van de seizoenen? voor pasen traditioneel de drukste verband met de stollenproductie ook vind jij hem lekker? hoe komt het dat hoogvliet de enige supermarkt is die zichzelf warme bakker mag noemen? "de term warme bakker wordt niet bepaald door machines of hoeveel- verwachten dat hij eigen receptuur heeft eigen producten bakt en die alleen in transportsysteem kunnen wij meerdere keren bij een winkel komen en daardoor het bakmoment en het verkoopmoment dat ons brood wat met veel ambacht winkels ligt." hazelnootkaramelspijs" nieuw in het assortiment is de tot stand gekomen? "wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten om onze klanten te verrassen ontwikkelaar in de bakkerij en zijn altijd overleg met onze grondstofleveranciers zijn heel enthousiast over de hazelnoot-