Hanos - Geldig van 06.09 tot 06.10.2021

Catalogus van Hanos van 06.09.2021

Producten in deze folder

hennart brindille fermière geitenkaas brindille fermiere de naam 'brindille' komt geitenkaas vanuit de franse benaming frankrijk en geaffineerd door de kaasmeesters van hennart op hoeve waterrijk op een 70 hectare groot eiland te midden van de kagerplassen wordt de goudse boeren oplegkaas vorm krijgt en 2,5 jaar rijpt "dit is een heerlijk smeuïge en snijdbare oude kaas die voor de beste smaakbeleving." goudse boeren opleg popescue meester-affineurs double dutch 50+ de hollandse variant op de gelderse rhenen en van twee smakelijke kaas met het zachte en romige van de mrij-koe en het lichtfrisse zuurtje van de saanengeit double dutch 50+ emmi alleen de allerbeste gruyère mag een jaar rijpen in de zwitserse kaltbach berggroten en heeft hierdoor een heerlijk vol en robuust aroma en de befaamde witte smaakkristallen "dit is natuurlijk een erg leuke kaas vanwege de combinatie van de koe- en geitenmelk leuk om uit elkaar te trekken om de verschillen "deze gruyère is pittiger en intense dan de 'gewone' 'droge' kaas met heerlijke kristallen die knarsen in de gruyère kaltbach vigneron marc de muscat pittig kaasje van volle koemelk gewassen in marc de muscat prima zonder zodat gasten niet het zanderige' mondgevoel en het fruitige van de muscat is erg prettig." oudwijker de colosso is een grote blauwschimmelkaas van de exquise melk van de waterbuffel buffelmelk bevat veel meer vet rijpt de kaas totaal anders door dit rijpingsproces krijgt de blauwschimmelkaas een prachtig geraffineerde en complexe smaak volg rianne op instagram voor meer tips en inspiratie! kaas maakt natuurlijk al indruk door de grootte en is ook echt heel afsluiter van een kaasproefsessie." @kaas.meisje colosso