Hanos - Geldig van 31.08 tot 30.09.2020

chorzio & pimenton sambal lekker bekkie pas het basisrecept voor de bodem op de • bak chorizo uit met beetje pimentón en voeg kippenbouillon toe • gebruik 280 gram van dit vocht in plaats van olie en water pas het basisrecept voor de bodem op de • meng sambal met water naar eigen smaak • maak het deeg zoals aangegeven in het basisrecept en crème fraîche en lepel dit over de pizzabodem bak de bodem in de oven en manchego • maak het deeg zoals aangegeven in het basisrecept • maak een saus op basis van gezeefde tomaat en sambal en lepel dit op de pizzabodem • beleg de pizza met geblancheerde doperwten en geraspte cheddar • bak de pizza af in de oven smokey pas het basisrecept voor de bodem • voeg 10 gram rookpoeder toe aan de bloem • voeg 40 gram gemyoteerde barbecuekruiden toe aan de bloem • gebruik rookzout in plaats van gewoon zout • gebruik gerookte olie in plaats van olijfolie rookpoeder barbecuekruiden maak het deeg zoals aangegeven in het basisrecept • maak een saus op basis van crème fraîche gezeefde tomaat en barbecuekruiden pulled pork en bak de pizza af • garneer met zure room