Hanos - Geldig van 31.08 tot 30.09.2020

Catalogus van Hanos van 31.08.2020

Producten in deze folder

pizza gourmet in het deeg verwerken en ze creatief beleggen met bijzondere ingrediënten basisrecept voor de bodem superiore • 10 gram zout • 10 gram droge gist • meng de gezeefde bloem met de gist • meng het zout met het water en breng tot 35°c • doe de bloem in een keukenmachine met deeghaak en voeg het water toe • laat goed draaien en voeg dan de olie toe • laat het deeg 10 minuten rusten onder folie • bol het deeg op in kleine bolletjes en laat 2 uur rijzen op kamertemperatuur om vervolgens te kunnen uitrollen bak de pizzabodem in de oven op ongeveer 250°c talina de grand tenerg variatietips smokey spinazie knoflook mossel tom kha in plaats van olijfolie bouillon of kokosmelk deze wel van tevoren! kerrie yoghurt chorizo pimenton rode biet mierikswortel sambal specerijen te gebruiken dan normaal; de bodem zal in smaak namelijk nog wat afzwakken kmosterd kimchi dan eerst uit alvorens u ze invriest biet & mierikswortel pas het basisrecept voor de bodem op de volgende • gebruik bietensap in plaats van water • los 20 gram mierikswortel op in het bietensap • maak het deeg zoals aangegeven in het basisrecept • maak een saus op basis van crème fraîche en mierikswortel mozzarella overheen en bak af in de oven furikake en stukjes gerookte biet