Hanos - Geldig van 13.03 tot 12.04.2023

Catalogus van Hanos van 13.03.2023

Producten in deze folder

back to the 80's svb sorbetijs sorbetijs heeft een suikerpercentage tussen de 28 en 32% scentrum • 500 gram vruchtensap • 30 gram citroensap • 233 gram water • 5 gram bindmiddel • 5 gram emulgatorpasta paris-brest meng de kristalsuiker met het bindmiddel • verwarm het water naar 40°c en voeg het suikermengsel toe • pasteuriseer het suikerwater naar 85°c voeg hieraan het vruchtensap en citroensap toe • koel de sorbetmix terug naar 4°c en laat 5 uur rijpen voeg de emulgatorpasta toe doe de massa in de ijsmixer en draai tot ijs • stabiliseer het ijs in de shockvriezer en plaats in de vitrine mee te variëren met bijvoorbeeld verschillende specerijen het perfecte basisrecept voor een echt romig ijsje! roomijs • 670 gram volle melk • 130 gram slagroom • 5 gram bindmiddel • 130 gram kristalsuiker • 40 gram dextrose • 25 gram magere melkpoeder recepten foodxperience • verwarm de melk en slagroom tot 40°c • meng het bindmiddel met 30 gram melkpoeder met de overige 100 gram kristalsuiker • voeg de droge stoffen toe aan het melk- slagroommengsel en verwarm tot 85°c • laat terugkoelen en minimaal 5 uur rijpen • draai in de ijsmixer tot ijs