Hanos - Geldig van 07.03 tot 06.04.2022

Catalogus van Hanos van 07.03.2022

Producten in deze folder

dit dessert is zowel bitter als friszuur wat mij betreft de ultieme combinatie het bladerdeeg bak ik in een en kan het mooi souffleren bestrooi het na het bakken met wat poedersuiker en verwarm nog even in de oven yuzu is een fantastische aziatische citrusvrucht ik proefde het de eerste keer in parijs en was direct verkocht tonkaboon is zó verschrikkelijk combinatie met chocola chocolade tonka • pâte sablée chocolade chocoladesaus ik kook de mandarijn in de pureer ik het fijne van dit gerecht is dat u de chocoladesoufflé prima in de ochtend kunt maken om vervolgens à la minute af te vooral niet te warm mandarijn shiso saus van sinaasappelsap en gezeefde mandarijnmarmelade kirche het is het lekkerst om de vulling zo luchtig mogelijk het belangrijk om de eieren en suiker niet te ondertussen de kom lichtjes met een brander voor extra eieren garen het is geen probleem om het bakje in zijn geheel uur later af te bakken recepten spuit voor de chocolade-decoratie dotjes van chocolade op de werkbank en druk er een met plastic beklede gastronormbak op hang dit vervolgens op de kop hierdoor ontstaan er prachtige 'ijspegels' van chocola 口口 shiso wordt in japan vaak is met haar frisse mintsmaak en een vleugje anijssmaak ook heerlijk in combinatie met mandarijn foodxperience