Hanos - Geldig van 07.03 tot 06.04.2022

wontonvellen steek uit op de gewenste grootte loempiavellen • druk tussen twee tartelettevormpjes steek uit op de gewenste en frituur in olie van 180°c grootte en plaats tussen twee tartelettevormpjes frituur in olie van 180°c naar eigen smaak gyozavellen plaats een velletje deeg tussen twee tartelettevormpjes en druk goed aan • frituur in olie van 180°c nogmaals goed door • plaats het ijzer in olie van 180°c en frituur in olie van 180°c goed schudden zodat het deeg loskomt optisch zeer fraai én heerlijk van smaak lotusbloem tartelette groentevellen • knip een groentevel op de gewenste maat frituur dit kort in olie van 180°c • druk direct tussen twee tartelettevormpjes • haal ze eruit en bak nog even in de olie na • mix tempurameel met water tot iets dikker dan yoghurt of specerijen • bak er een lotusbloem van op dezelfde wijze als met het basisbeslag lotusbloem tang • meng de droge componenten en voeg net zoveel water toe tot iets dikker dan yoghurt • zeef en laat circa 30 minuten rusten • roer nog een keer goed door • verwarm de tang in olie van 180°c • dompel in het beslag en frituur krokant op 180°c goed schudden tijden bakken dat ze loskomen kratong tong tartelette mix tempurameel met water tot iets dikker dan yoghurt • bak er tartellete's van op dezelfde wijze als met het basisbeslag kratong tong