Hanos - Geldig van 30.03 tot 29.04.2020

Catalogus van Hanos van 30.03.2020

Producten in deze folder

padrón pepers abasco krokante padrón bites • hele padrón pepers • 150 gram bloem • 50 gram maisgriesmeel • theelepel poedersuiker • zout naar smaak • 400 ml karnemelk karnemelk tot een beslag • haal de pepers door dit beslag en frituur in de olie krokant • zout na en serveer direct seiersele verse kruiden onlosmakelijk verbonden met het voorjaar! binnen ons agf assortiment vindt u altijd een ruim aanbod verse groene in vegetarische gerechten! • 2 eetlepels crème fraîche • geraspte parmezaanse kaas naar smaak • meng de room met de parmezaanse kaas en klop tot lobbig crème met • meng de geitenkaas met de crème fraîche en voeg de room toe verse kruiden • meng er naar eigen smaak de kruiden en het zout doorheen prinsessenbonen een eenjarige plant met de bekende eetbare peulvruchten de bonenfamilie en zijn van origine afkomstig uit zuid-amerika kort bereid met een "knak" vinden wij ze het lekkerst! krokante boontjes • dunne prinsessenboontjes • panko • losgeklopt ei • furikake kruiden • bakpan met laagje zonnebloemolie • gerookte zoufflakes • maak de bonen schoon • meng panko naar eigen smaak met de furikake kruiden • haal de bonen door het losgeklopte ei en paneer ze in het panko mengsel • bak ze in hete olie rondom bruin en krokant • serveer met wat gerookt zout