Hanos - Geldig van 30.03 tot 29.04.2020

Catalogus van Hanos van 30.03.2020

Producten in deze folder

spinazie doperwten voorjaarsbladgroente bij uitstek! afkomstig uit de amarantenfamilie en nauw verwant aan onder andere melde tegenwoordig wordt spinazie wereldwijd deze peulvruchten worden onrijp geoogst waardoor niet alle suikers omgezet de lekkere lichtzoete smaak de oogstperiode is kort maar in de keuken kunnen wij gelukkig ook prima uit de voeten met diepvries doperwten eitje en koekje van doperwt soep • vouw het eiwit onder het eidooiermengsel • 50 gram boter 1 prei wit • spuit het verkregen beslag met een spuitzak in een ingevette bakpan • 1 gesnipperd sjalotje plaats een deksel op de pan en • 12 teentje knoflook bak gedurende circa 4 minuten • 1,5 liter groentebouillon • draai de pancakes om en bak ook • 500 gram spinazie minuten met het deksel op de pan • snijd de prei in ringen kruideneitjes • smelt de boter en stoof hierin • eieren maats • keukenfolie knoflook peper en zout · parmezaanse kaas • voeg bloem toe en meng op zacht vuur • voeg de bouillon toe en laat op • leg voor elk eitje een stukje • voeg kort de spinazie toe • tik hierin een eitje open smaak met peper en zout • rasp de parmezaanse kaas eroverheen pancake soufflé • breng op smaak met peper en zout • draai de folie dicht en gaar de • 20 gram karnemelk kookpunt aan • 5 gram kruidenpasta • peper en zout • 30 gram gezeefde bloem • 125 gram zachte boter • 125 gram doperwtenpuree • 1 theelepel wijnazijn • 125 gram zusto suiker • 20 gram palatinose suiker • 10 gram eiwitpoeder en zout tot een beslag en suiker minuten luchtige guacamole van doperwten • 250 gram geblancheerde doperwten • 200 gram verse avocado • 20 ml chardonnay azijn • sap van 12 limoen • 2 dragonblaadjes 1 eiwit • zout naar smaak • meng alle ingrediënten behalve de olie in een blender • als alles goed gemengd is voeg al draaiend net zoveel druivenpitolie toe tot een luchtige emulsie ontstaat