Hanos - Geldig van 30.03 tot 29.04.2020

Catalogus van Hanos van 30.03.2020

Producten in deze folder

groentepoeders bros van zilte boter of zwarte knoflookboter rode kool droogoven of magnetron • 500 gram ongezouten roomboter • zeewierpoeder zwarte knoflook • breng de rode kool traditioneel op smaak met een appeltje en iets kaneel en koel terug de groente op een dikke servet zodat het vocht in het het op een matje of op het rooster • draai het na het drogen fijn in een blender koffiemolentje of druk het fijn in een vijzel • laat de roomboter op laag vuur smelten en clarifieer • voeg het zeewierpoeder of zwarte knoflook toe naar smaak • vul een sifon en belucht met 2 patronen • laat een half uurtje staan op kamertemperatuur • zet de bekertjes in een vacuümbak • sluit de slang aan op de vacuümbak voldoende is uitgezet • zet de bak koud of vries hem in • haal uit het bekertje zodra de boter goed is terug gekoeld en serveer gedroogde obulato met zeewierpoeder olijfolie .obulato .eiwit groentepoeder • strijk een bakmatje in met olijfolie • leg hierop de obulato velletjes • smeer de velletjes voorzichtig in met eiwit • bestrooi de obulato velletjes met het groentepoeder • leg een obulato velletje op een bakmatje geroosterde paarse kool 'coquille van knolselderij 1 paarse kool • kewpie wasabi dressing • gasbrander • gepekelde citroen • 1 knolselderij tijm • knoflook • snijd de paarse kool in dunne plakken • strijk in met de wasabidressing • rooster met een gasbrander tot deze • vries de gepekelde citroenen in • was de knolselderij grondig • rasp gepekelde citroen over de knolselderij • leg de knolselderij in een braadzak of aluminiumfolie • leg hierbij een takje tijm en een knoflookteentje • vouw goed dicht en pof in een oven of op een kamado barbecue van de grootte • laat de knolselderij afkoelen snijd in plakken van 1,5 centimeter • steek de plakken uit met behulp van een steker • bak de knolselderijplakjes in olijfolie • trek de overgebleven plakjes vacuüm met een scheut olijfolie een salade