Hanos - Geldig van 09.09 tot 09.10.2019

Catalogus van Hanos van 09.09.2019

Producten in deze folder

gdhendi mise en place sous-vide sous-vide kerntemperatuurmeter wilt u in het productieproces bepalen hoe lang een sous- vide product bereid moet worden om op de gewenste kerntemperatuur te komen? dan is een kerntemperatuurmeter heeft hoe lang het duurt voordat het product de juiste blijft de bereidingstijd bij een gelijkwaardig product van een gelijkwaardig gewicht altijd hetzelfde hoe wordt de kerntemperatuur in een vacuüm bepaald? met kerntemperatuur bepalen vacuümzakken met reliëf deze 2-laags vacuümzakken hebben een binnenlaag van 60 um - contact met levensmiddelen buitenlaag van 15 um polyamide de gebruikte materialen fungeren worden gebruikt bij temperaturen select vacuum kookzakken sous-vide vacuümzakken deze 90my kookzakken hebben geen lasnaad en zijn voedselveilig bereiden van sous-vide gerechten kookzakken 90my per 100 stuks verpakt verkrijgbaar in diverse afmetingen vanaf 6,65 select vacuumbuizakken foodsaver het foodsaver systeem houdt voedsel tot vijfmaal langer ontwikkelde vershoudzakken en -dozen te verwijderen foodsaver zilver + rolinleg vacufolie foodsaver vacuüm buiszakken deze buiszakken hebben één lasnaad onderin de zak en zijn geschikt voor vacuümtrekken van kan tot max 85°c graden verkrijgbaar in diverse maten