Hanos - Geldig van 09.09 tot 09.10.2019

creme van knolselderij • 1 kilo knolselderij • schil de knolselderij en snijd in gelijke stukken • kook gaar in de kookroom en giet af • bewaar het kookvocht • cutter de knolselderij fijn en voeg de lichte miso toe en eventueel nog wat van het kookvocht • passeer door een fijne zeef en breng eventueel verder op smaak met lichte miso creme van pastinaak • 500 gram pastinaak •100 ml debic bakken & braden •2 gram oploskoffie • 10 gram appelstroop • schil de pastinaken en gebruik de schillen voor een andere bereiding • snijd in gelijke delen en meng met de debic bakken & braden • rooster de pastinaak in de oven op 180°c gaar • cutter de warme pastinaak fijn in de blender en voeg de kookroom oploskoffie en de appelstroop toe de nieuwe standaard in kookroom crème van avocado crème van bloem kool crème van doperwten crème van gele wortel crème van gepofte knoflook crème van oerbiet crème van romanesco crème van spinazie crème van chevenne uien crème van pompoen food kijk voor de uitgebreide recepturen op perience