Hanos - Geldig van 09.09 tot 09.10.2019

groentech ecreme voor bij wild van oerwortel vaak worden standaard aardappel-garnituren en tamelijk fruitige sauzen bij gerecht compleet met een fluweelzachte groentecrème de presentatiemogelijkheden van dit romige element diversiteit in smaak! door het toevoegen van de kookroom van debic zorgt u voor een de techniek voor het maken en presenteren stap voor stap uit • 1 kilo oerwortel •100 ml debic bakken & braden 100 ml debic kookroom original 20% 100 ml mango kombucha debic culinaire original 20% debic rasheet culinaire cribinal bereidingswijze stap voor stap schil 1 kilo oerwortels en vacumeer deze samen met 100 ml of in de combisteamer op 85°c gedurende 1 uur cutter de warme wortels fijn in de blender en voeg 100 ml debic meng een passeer de crème door een fijne zeef basis kombucha en breng op smaak met zout met 20% mango- koel direct terug tot gebruik puree en laat regenereer de crème in een pannetje week infuseren debic debic kookroom culinaire original 20%