Hanos - Geldig van 13.03 tot 26.03.2023

tip poelier van onze reebout botermals en verfijnd kortdradig beetje rosé van kleur is structuur bij langzame garing heerlijk mals herkomst nederland bereidingstip verwerk de reebout tot 6 technische delen voor een mooie biefstuk of braad deze in zijn geheel aan om vervolgens low & slow te bereiden ik kook bewust wild en gevogelte structuur fijndradig herkomst nederland bereidingstip glaceren met een mengsel sojasaus en fijn gehakte gember roosteren in de oven op 160°c reebout neerlands wild per stuk vacuüm verpakt per kilo reebout met romige gort en een side dish van piperade recept foodxperience tamme eend grillklaar hollandse boerderijeend structuur fijndradig herkomst frankrijk bereidingstip aanbraden in de pan en nagaren in een braadslee met eigen gemaakte saus van port en fond voeg hierbij wat kruiden toe zoals tijm savel parelhoen suprême filet met vel en vleugelstick - vacuüm verpakt pak 2 stuks - circa 200 gram per stuk structuur mais en zacht herkomst nederland bereidingstip pulled chicken gegaard structuur fijndradig herkomst nederland bereidingstip heerlijk door een maaltijdsalade spekjes en walnoten gerookte kipfilet circa 450 gram per stuk structuur fijndradig herkomst polen bereidingstip peper en zout de kalkoenfilet en bak deze in boter om en om op een lagere temperatuur na garneren met een lekkere jus hanos selektie kalkoenfilet * portion pack wild & gevogelte per kilo per kilo 17,⁹5 per kilo vanaf 11,5⁰ per kilo per kilo