Hanos - Geldig van 05.09 tot 18.09.2022

Catalogus van Hanos van 05.09.2022

Producten in deze folder

masterclass structuur fijne marmering herkomst polen van tip onze hert nekbrood perfect om low & slow te bereiden bereidingstip low and slow poelier hertenvlees kenmerkt zich door de donkerrode kleur van het vlees en heeft minuten door tot een kerntemperatuur van 85°c hert nekbrood wild en gevogelte per kilo structuur botermals smaakbeleving vol aroma bereidingstip zachtjes opwarmen in eigen saus daily fresh food wildzwijnswang in acetosaus structuur vlezig smaakbeleving aromatisch wild bereidingstip in de oven of in een pan bakken pulled wildzwijn gegaard structuur stevig herkomst europese unie bereidingstip zachtjes stoven cmbv hertenpoulet structuur malse biefstuk herkomst europese unie bereidingstip bakken tot de juiste cuisson wildduo hert en wildzwijn - 2 x 90 gram structuur stevig herkomst frankrijk bereidingstip konfijten cuisse de canard eendenbout - frankrijk per kilo per kilo 16,5⁰ per kilo per kilo