Hanos - Geldig van 12.10 tot 08.11.2020

crèmekleurige paddenstoel die smaakt en ruikt naar anijs anijssmaak te behouden paddenstoelen ongeveer 2 á 3 minuten in de pan taai worden populair vanwege zijn uitgesproken donkergrijze een echte smaakmaker bij wild- en vleesgerechten! uiterst decoratief vanwege de intense grijsbruine bijna zwarte kleur en wit-crèmekleurige binnenzijde die doet denken aan groene asperge gedroogde shiitake • shiitake in talloze gerechten en staat ook bekend om - eenmaal vermalen - zijn functie als smaakversterker die bijna doet denken aan umami • maak de shiitake schoon en snijd in dunne plakken • droog de shiitake in circa 5 uur in een droogoven van 50°c zoetzuur van anijschampignon 1 kilo anijschampignons • controleer de anijschampignons op oneffenheden en maak ze goed schoon • leg ze in een weckpot en het zout aan de kook • giet het zoetzuur op de anijschampignons • sluit de weckpot goed af en plaats in de koeling