Dirk - Geldig van 01.12 tot 31.12.2019

voorgerechten carpaccio met balsamico-uitjes stressvrij glutenvrij voorgerecht-6 pers tompouce met gegrilde groente spectaculair voorgerecht-6 pers tarte tatin van stoofpeer slim voorgerecht-6 pers het ei los en bestrijk er de plakjes mee bestrooi 6 van de plakjes met sesamzaad prik de andere plakjes een aantal keer in kook in water met zout in 10 - 12 minuten tot gladde crème en breng op smaak met leg weg tot gebruik zaadlijsten van de paprika snijd in repen groente in de hete grillpan tot er grill- strepen ontstaan en bak in 3-5 minuten knapperig in de oven over de bladerdeegplakjes zonder sesam- courgette en knapperige ham over en met een bladerdeegdakje met sesamzaad en serveer direct het bladerdeeg uit en snijd een cirkel ter met boter en bestuif met bloem en suiker platte kant naar beneden in de vorm verkruimel de gorgonzola over de peren in de oven glad papje van maïszetmeel en een beetje kookvocht en voeg toe zodat de siroop bindt draai om met behulp van een groot bord balsamicoazijn en suiker in een steelpan laag vuur 5 minuten al roerend zachtjes wijzingen op de verpakking en garneer met de balsamico-uitjes en rucola wijntip château de calebret bordeaux wijntip the collection côtes du rhône wijntip calandiere rosé