Dirk - Geldig van 01.07 tot 31.08.2019

Catalogus van Dirk van 01.07.2019

Producten in deze folder

weekmenu per persoon tagliatelle met mosselen hoofdgerecht - 4 personen - 15 min gegrilde groente couscous hoofdgerecht - 4 personen - 15 min ovenschaal pan kokend water met zout in mend water en gooi kapotte exem- plaren weg pel de knoflook en snijd in plakjes verwijder de steel en de zaadjes van de rode peper en snijd fijn peterselie fijn en fruit de knoflook met de rode mosselen toe en schep of schud de af met witte wijn en laat de schel- pen met het deksel op de pan in van de mosselen de schelp en doe de tagliatelle af en schep met de op smaak met zout en versgemalen olijfolie voedingsvezel wijntip la chasse chardonnay tip van dirk lekker met gegrild brood ingesmeerd met en tomaat de couscous in een kom met 350 ml kokend water en roer de kruiden- folie gette en aubergine in plakken verwijder de steel en de zaadlijsten van de paprika en snijd in stukken besprenkel de groenten met olijfolie op smaak met versgemalen peper gril de groente met de knoflook in een ovenschaal in het midden van de oven in 8 minuten beetgaar schep halverwege om zout en de helft van de munt besprenkel met een eetlepel olijf- olie vork en meng de rest van het helft van de groenten door de cous- cous en leg de rest op de couscous serveer met de yoghurt-munt dres- sing 7g verzadigd 43 g koolhydraten waar voedingsvezel wijntip tall horse sauvignon blanc dirk 61