Dirk - Geldig van 01.07 tot 31.08.2019

van de bbq watermeloen-fetaspiesjes hapje - 4 personen - 15 min 15g munt toscaanse biefstuksalade bijgerecht - 4 personen - 20 min salade van geroosterde bospeen met salsa verde vegetarisch bijgerecht - 4 personen - 35 min aluminiumfolie vrode ui elk spiesje om en om 3 stukjes watermeloen en 2 stukjes feta de munt samen met de olijfolie tot peper op een schaal en besprenkel met de limoen-muntdressing voedingsvezel kanten met 1 eetlepel olijfolie en bestrooi met peper en zout gril 5 minuten op de barbecue barbecue en laat in aluminiumfolie de parrano snippers en besprenkel met de crema di balsamico en de knapperige focaccia 3g verzadigd.3 g koolhydraten waar- van 2 g suikers 19 g eiwit 1 g zout enog voedingsvezel wintip gesigte merlot groene ijsthee halveer de wortels in de lengte en schep om met 1 eetlepel olijfolie met de deksel op de barbecue in cir- van de dikte van de wortels verde 25 gram van het wortelloof af en pluk de blaadjes van de stelen klop van de rest van de olijfolie de over de geroosterde wortelen gverzadigo 7g koolhydraten waarvan vezel wijntip codici rosato hartig en zoet op één stokje laat de theezakjes 10 minuten in 1 liter heet water trek- rozemarijn draten waarvan eg suikers og eiwit og zout enog voedingsvezel dirk 29