luxe vlees en vis exclusief assortiment cote du boeuf lamsbout zonder been bavette entrecote double gemarineerde procureur zonder bot marineren maak een marinade van 2 el hoisinsaus kruidenpoeder en hel zwarte peper snijd de procureur in twee lange stukken en bedek rondom met de marinade laat bestel heel eenvoudig via luxe-vlees-en-vis pittige porkbelly lekker met gestoofde zuurkool met blauwe druiven en rozemarin wildewijnrollade hoe kun je deze producten bestellen? bestelling in en klik op verzenden een bevestiging van jouw bestelling dagen later ophalen bij de door jou geselecteerde dekamarkt bereiden verwarm de oven voor op 125 °c haal het vlees uit de marinade en leg in een ingevette ovenschaal bewaar de overige garen tot een kertemperatuur van 60 °c neem het vlees uit en oven en draal de temperatuur naar 225 c bestrik her vlees met de rest van de marinade en rooster tot een kertemperatuur van 67 c in de vlees in plakken en serveer lekker met codici uitsluitend online verkrijgbaar wijntip codici masserie primitivo chateaubriand dekamarkt 23 per