Bidfood - Geldig van 28.11 tot 25.12.2022

Catalogus van Bidfood van 28.11.2022
stefan lochtenberg chef-kok sjefietshe 'wij doen ceviche echt op onze eigen manier' is de kwaliteit van je ingrediënten en de perfecte en zorg dat je deze tijdens de bereiding gekoeld houdt de traditionele ceviche is heel clean en bestaat vaak uit niets meer dan stukjes basis voor smaak in je ceviche én om je maar het mag van ons iets gelaagder daarom voegen wij er suiker aan toe codium en zeekraal ledere stevige zoutwatervis is geschikt mixen het ook wel eens met octopus ook hebben we een ceviche met hamachi op onze eigen manier en daar is deze codium komen uit de oosterschelde en geven de ceviche diepte en een ziltigheid die mooi samengaan met het zure." japanse ceviche met hollandse zeegroenten stefan begint met de bereiding van de de witte dungesneden ui en dorade drie daarna blend ik dit samen met de codium en bosui in tien minuten tot een dikke olie eén druppel is al genoeg om de ceviche edamame en een paar dotjes miso-crème voor de romigheid." bidfood.nl | signature dish |