Bidfood - Geldig van 28.11 tot 25.12.2022

Catalogus van Bidfood van 28.11.2022

Producten in deze folder

gekonfijte sinaasappelschil chocolade perfecte combinatie huismerk werkt hiervoor samen met erkende patissiers smaakbeleving de kersenbonbons van maison de patisserie zijn anders dan maken met het ambachtelijke productieproces van de keuze van de grondstoffen producent duva gebruikt voor haar choc-o-fruits uitsluitend 'choc-o-fruits' worden chocolade producten op basis sinaasappel- en citroenschil in een dun laagje chocolade respectievelijk de orangette en citronette geheten alleen de beste chocolade en fruit met de feestdagen in het de vraag naar chocolade met de patisserie zijn bereid met de belgische merk zet wereldwijd de standaard voor hoogwaar- dige en duurzame chocolade daarnaast wordt er gewerkt met geselecteerde fruittelers uit zuid- en oost-europa "onze kersen komen sinds kort uit een boomgaard in dominique van den putte van duva cerisettes & chocolate "hier is het terroir perfect bezoeken al onze telers in het buitenland en overleggen met bovenop de kwaliteit van onze grondstoffen en matchen we de beste chocolade met de beste fruitsoorten." unieke kersenbonbons terug naar de kersenbonbon waar het voor duva allemaal na de eerste cerisettes gaat er nog altijd weinig boven de bonbons zijn niet voor niets een bestseller in het maison dank aan hun verfijnde smaak en opvallende verschijning volgens dominique wijkt de productie flink af van de gesproken verdwijnt de kers in een cupje van chocolade en wordt er likeur bijgeschonken" kersen eerst maandenlang op die rustperiode trekt de alcohol volledig in de kers en ontstaat er een hele mooie smaak- wordt de kerst uit de likeur gehaald en 'verpakt' in een dun laagje suiker én een 'jasje' rustperiode van twee tot drie weken zorgt ervoor dat de suiker samen met de alcohol in een natuurlijke likeur dit geeft een heel zachte samengaat met de chocolade de chocolade en het zoete van de kers met de likeur is een match made in heaven." gekonfijte sinaasappelschijf chocolade de patissiers van maison de patisserie maken alle producten met de grootste zorg de beste ingrediënten en heel veel passie voor hun vak dunne schillen voor pure smaken ook de 'chocobal feuilletine inmiddels een klassieker in het maison de patisserie gebruiken we amarena kersen" lekker zoet en krijgen een krokant laagje van fondant chocolade met feuilletine een heerlijke combinatie van chocolatiers van duva hebben lang gezocht naar de juiste chocolade voor hun choc- 56,5% dark chocolate van het iets hogere cacao-gehalte geeft deze soort vrij bittere combineert niet alleen goed met de gekonfijte citroen- en zonder het wit van het vrucht- doet alleen maar afbreuk aan smaak is leidend bij al onze voor de fijnproever."