Bidfood - Geldig van 17.10 tot 13.11.2022

Catalogus van Bidfood van 17.10.2022

Producten in deze folder

restaurant de slotplaats zit in een voormalige slotboerderij op een oud landgoed bij bakkeveen werd in 1883 tot de grond toe landgoed met zijn bossen werd dit het buitenverblijf van een monumenten het kocht en er een de zomer van 2021 zit hier het 'hyperlokale' restaurant de drijfhout en mieke rijnbeek wonnen een aanbesteding van was naar 'de groenste horeca- ondernemers van nederland' bramen en brandnetels jouke-piet is de chef van het winkel met lokale producten verzorgt de aankleding van het restaurant en ontfermt zich over was om op dezelfde voet verder te het tweetal 'pitchte' hun plan voor natuurmonumenten en kwam als en mieke tijdelijk een foodtruck kochten paardenbloemlimonade broodjes brandnetelkaas en meer zo konden de mensen alvast gerechten van huisgeteelde groen- en bloemen." bijzondere effect tegenwoordig maakt jouke-piet sparolie van naalden en pesto van bij een amuse van gefrituurde letterlijk op een paar meter van hebben een kruidentuin met citroenmelisse en andere smaak- er moet nog leven in zitten en dat lukt alleen bij gewassen die nét een heel bijzonder effect!" seizoens- groenten op verschillende manieren bereid 'wat's ochtends geplukt wordt gaat's avonds het bord op' mmmf brandnetel- amuse met zevenblad- pesto where dutch cuisine jouke-piet is lid van dutch beweging inspireert chefs om zo veel mogelijk lokaal groenten en 20 procent vis of een drie- tot zeven-gangen creativiteit van de gerechten is het hyperlokale concept voor jouke-piet een onuitputtelijke een ceviche van aardpeer zuurdesem met filet van wortel piccalilly en ingelegde groenten gefrituurde bloemkoolsnacks voor bij de borrel en lavendel-ijs landgoed betrekt jouke-piet zijn producten ook van lokale van biologische geitenkaas tot de kromhoekster kippen van familie bakx uit friesland culinaire wandelingen de slotplaats is er ook voor restaurant langzaam in een bloemen letterlijk aan de muur reageerbuisjes met gewassen die gebruikt worden in de 'driegangenmenu in de natuur' maakt het nóg leuker om hier culinaire wandelingen en oer- begeleiding van de boswachter daarnaast staan we bekend huisgemaakte macarons cake met de walnoten van onze op een nabijgelegen zorgboer- derij; zo blijven de lijntjes kort en zoeken we in alles de link met de buurt." bidfood.nl | in de spotlight |