Bidfood - Geldig van 30.11 tot 27.12.2020

Catalogus van Bidfood van 30.11.2020

Producten in deze folder

hollands gloriei kwartet van kaas say lazuli oudwijker met rode port proeven van kaas bij de borrel tot de kaasbar zet onze nationale met extra smaakmakers en driekwart van de gasten bestaat uit vrouwen de kasbar amsterdam opende in februari 2020 het restaurant in de ferdinand bolstraat servert alo kazen worden op de lopende susband cok op de menukaart inclusief dronksuggestie "eerst de witflora kazneni al lotste de bawachimmel konze mark noe "daartussen zitten en de roodfiora en harde kansen met kaas voor afhalen en bezorging kazen varierend van mid tot sterk van witted met pure chocolade en granola tot komin overjarig mot kerromance en imoer over combinatie is van tevoren on klassiek weiten or blood jordan keuken heeft bijvoorbeeld heegove producten keuken hebben is dat echt een uitkomst cheese! inspireren door deze verrukkelijke kaas-drank combinaties van en bezorging tijdens de feestdagen deze bondere blauwschimmekams geserveerd met ingelegde walnoten op de pairing ng met rode port is klassiek het zoete van de port is goed opgewassen tegen de sterke lazuli-smaak fonds de koning bierkaas en tricky tripel van gebrouwen door vrouwen maandag fondue dag normaal gesproken dat wilen borrelen met kaas of charcuterie erbij komen doorgaans om 17.00 uur dinergaston' schuiven op de avond verandert de kansbar in een gezellig "daarom is maardag fondue-dag en niet vrydag meerderheid die houden echt van kaas smaker deseblerkaas van kaasustin helmet lemoncurd en karriemayonaise past uiteraard een hollandse brie met pinot noir de kantar borgt afhalen & och fakataon bezorgen dus een tonduepaikat met stokbrood en win de eigenaren desken verdere nogaan pizza's en tripel van gebrouwen door vrouwen goed by con berkas met moncurd en en komt de blowe laukaas doorgaans met con rode port op tafel brouwerde ewige jeugd beon le petit voorchtig "laten we eerst deze twee restaurants witte de köning en brut cremant de bourgogne de pinot noir van het roemeense en zachte win combineert niet alleen garnituur van eetbaar goud en honing rond en combineert geweldig met pure chocolade en red aan de wijkrachtige smaak van de kaas en de chocolade bofoon