Bidfood - Geldig van 06.03 tot 02.04.2023

Catalogus van Bidfood van 06.03.2023
sam piscaer chef & eigenaar restaurant fnidsen restaurant fnidsen brengt een ode aan het voorjaar met zijn texelse lamsvlees in groene pistache-crunch fnidsen is ook de naam van de steeg in de verbastering van 'venetië' verwijst naar de vroegere handel met venetiaanse kooplui in restaurant fnidsen komen de meeste lam en noordzeevis tot de groenten uit eigen naast het restaurant zit wijn bistro bar georiënteerde keuken met hollandse invloeden gerechten met bijpassende wijnen én een de keuze van sam in het voorjaar is het weer tijd voor lamsvlees is boterzacht en een beetje ziltig van de groene voorjaarsgroenten en een witte crème bij de lente!" de bereiding sam gaart een lamsfilet sous-vide in de roner de filet licht aan en lakt hij het vlees af met een kruim van fijngedraaide pistache en en zout en gaart hij de groenten; geblancheerde verse doperwtjes en groene asperges met fondant op het bord; in kalfsjus gestoofde zwarte knoflook maakt het gerecht compleet en de wijn? sam tipt een torbón prada de pata torbon die smaakt hier geweldig bij! bidfood.nl | signature dish