Bidfood - Geldig van 06.03 tot 02.04.2023

Catalogus van Bidfood van 06.03.2023
naam zegt alles over het groene geen vegetarisch restaurant maar geeft wel een hoofdrol gerechten op het 'deelmenu' bestaat er één uit vlees en één eigen moestuin of de zeeuwse aardpeer parfait met citrus en sabayon vert gat in de zeeuwse markt julia en richard zijn zowel eigenaar lang gekoesterde wens in vervulling randstad is een groenterestaurant creatiefste groentegerechten die creativiteit vind je terug op de gyoza van koolrabi met een vulling een dressing van rode bietensap gegaarde hele rode kool met een crème en kimchi van rode kool en een confiture van rode bessen "het is leuk om met groenten te kiezen steeds meer mensen voor slaat aan bij locals én mensen uit de zitten we bijna altijd vol en we gerechten en vinden het leuk dat we met een moestuin werken." composteer- bare menukaart vert beschikt over een flexibele dit geeft ons de kans om steeds weer nieuwe gerechten te intro- de meeste producten komen uit groententassen voor de consument rode kool in zoutkorst gebakken crème en kimchi van rode kool met bessenconfituur 'onze snij- resten worden zoveel mogelijk hergebruikt' vert en zit vaak met overschotten verwerken in weer een nieuw gerecht." zo zetten richard en julia bijna dagelijks iets nieuws de feta en belegen schapen- kaas van schapenhouderij zuurdesembrood van zeeuws vert werkt ook met noordzee- bijvangst in de netten belandt 'groen' betekent hier namelijk en zo min mogelijk waste "onze snijresten worden zoveel bloemkool maken we kimchi bietenschillen worden gedroogd ui tot een krokante chili crunch." natuurwijn en groenten food miles en een lage footprint zelfs de bekende fris- en biermerken kunnen zich de reis naar middelburg besparen in plaats daarvan maakt vert vier alcoholvrije dranken; twee groentesappen en een kruiden en groenten voor de infusie komen deels uit eigen begonnen met een alcohol- vrij drankenarrangement daarnaast schenken we een lokaal bier en natuurwijnen of meer dynamiek in dan 'gewone' en spannende smaken die het gevolg zijn van de natuurlijke passen ook heel goed bij naast passen ze goed bij ons bestrijdingsmiddelen gebruikt het is puur natuur en puur 'vert'!" bidfood.nl | in de spotlight |