Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Ziengs' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Ziengs. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Ziengs zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Ziengs Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Ziengs' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Ziengs. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Ziengs zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Ziengs Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Kijk snel eens op de website van Ziengs voor alle voordeel op schoenen voor alle maten en merken voor iedereen!

Ziengs is een online schoenen winkel waar de kwaliteit van de schoen en het merk heel belangrijk is. Dit gaat niet ten kosten van de prijzen van de schoenen want die zijn en blijven laag, maar worden NOG lager als er een folder of sale is!

Ziengs - De Geschiedenis

Op 1 oktober 1946 ziet het eerste Ziengs filiaal het levenslicht en is opgericht door Berend Ziengs. Het bestaat dus nu al meer dan 70 jaar en dat is deze tijden een behoorlijke prestatie. Dit heeft het bedrijf te danken aan de uitstekende winkelformule achter de winkels en vooral de eerste paar jaren door Hr. Ziengs zelf!

De winkels bieden anno vandaag een groot assortiment aan A-merk schoenen, maar schuwen de minder bekende merken niet. Op deze manier kan het bedrijf alle kwaliteit aanbieden in elke prijsklasse die interessant voor de klant is.

Ziengs is de winkel voor alle maten, merken en kwaliteit verhouding schoenen, gecombineerd met een hele goede service!