Vomar - Geldig van 22.03 tot 28.03.2020

chef in eigen keuken hoofdgerecht menukaart voorgerecht gegrilde avocado met tonijnsalade hoofdgerecht op de huid gebakken zalmfilet met hoemoes van doperwten nagerecht appelcrumble met slagroomijs hoofdgerecht 14 personen | 25 minuten scheutje olijfolie zout en peper verantwoorde kweek asc gecertificeerd asc-aqua.org bak de zalmfilet eerst op de huid in een voorverhitte pan met een scheutje olijfolie op wanneer de garing tot halverwege de zalm komt andere kant van de zalm ook nog kort garen leg de stukken zalmfilet in de voor verwarmde oven en gaar ze nog 6-8 minuten in de oven en het teentje knoflook in kokend water voor pureer de doperwten met de knoflook met een staafmixer of keukenmachine tot een glad tagliatelle in ruim kokend water zoals aangegeven en serveer de tagliatelle erbij stunt per 250 gram zalmfilet op huid vomar jouw supervoordeelmarkt voordeelmarkt