Sligro - Geldig van 23.09 tot 04.10.2021

smitvis bieslook-dragonsaus sauce a la ciboulette et à l'estragon magnetronat de verpakking verwimmen in de magnetion even door een voor gebruik micro-ondesborderemballage et réchauffer au micro-ondes romantication pantverwarrend up mutigt mit vir mosterd-mierikswortelsaus sauce au raifort et a la moutarde magnetron de verpakking verwarmen in de magnetron men doorgeren voor brukernam micro-ondes sortir de begee chauffer au micro-ondes femrat volution podlesrechauffer on femanta feu moyen ranveerend op matig vuut soro com news veghel nes weghe smit vis smitvis vissauzen smitvin smitvin witte wijnsaus sauce au vin blanc magnetronul de verpakking verwende magnetron remeran utilisation verwarmerend op polerichauffron remuanta fu moyen tomaat-venkelsaus witte wijn sauce au fenouil et à la tomate weg verwende magneton micro-ondes over de remballage et réchauffer au micro-ondes parc verwarmal roerend op matig vuur coro veghe sigre bm corr11 weghel vanaf ambachtelijk smitys de sauzen van smitvis worden bereid op basis van een traditionele vis fumet en krijgen door zorgvuldige kruiding ieder hun eigen karakter limoensaus sauce au citron vert magnetron uit de verpakking verwarmen in de magnetron en doorgestre de logeet chauer au mondes remuer avantation pane verwarmerend opmatut siro by corridor ne 56 veghel fonteneau morennes oléron arrere in clare fonteneau oesters fines oleron no.3 zeeland's roem qualit zeeland's roem hollandse garnalen super vanaf fontenegu fines de claire smit vis smitvis fed smitvis duurzaam smy vts gerookte zalmzijde asc noorse zalmzijde pave de saumon norvégien outwater garnalen black tiger bodypeel easy peel vanaf les crevettes de saumure easy peel gesneden per kilo 23.95 vanaf black tiger