Plus - Geldig van 28.03 tot 18.04.2022

p.p p.p p.p ribroast met gegrilde groente zalm met ananas- vegaworstjes avocadosalsa met pink quinoa makkelijk • 1 courgette • 1 aubergine • 4 banaansjalotten • 2 rode paprika's • 4 el olijfolie • 2 el italiaanse kruiden • 4 el truffelmayo • bbq-schaal • vleestang • 1 kleine rode ui • 2 eetrijpe avocado's • 1 rode peper • 1 tl agavesiroop of honing • 4 zalmfilets op de huid op kamertemperatuur • 1 el gemalen komijn • 1 tl gerookt paprikapoeder • bbq-schaal • citruspers • 250 g quinoa bio+ • 2 gekookte rode bietjes bio+ • 4 el gedroogde cranberry's bio+ • 1 granaatappel • 4 el olijfolie extra vierge • 1 el rodewijnazijn • 1 el grove mosterd • 2 schalen vegetarische verse worstjes • bbq-schaal courgette en aubergine in plakken van de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika's en snijd het vruchtvlees in groene schil van de limoen op een fijne ui en snijd de stukjes ananas kleiner halveer de avocado's in de lengte en schep met een lepel het vruchtvlees en zaadlijsten van de rode peper en aan de salsa en breng op smaak met agavesiroop en eventueel zout quinoa volgens de aanwijzingen op de met de cranberry's toe aan de quinoa van de olijfolie en de kruiden en bestrooi de groente en de truffelmayo en leg een helft in een diepe kom tik met een houten lepel tegen de schil en geitenkaas over de salade met de huid op het rooster of gebruik zalm met de salsa quinoasalade