Plus - Geldig van 19.03 tot 08.04.2021

Producten in deze folder

ontmoet frans is eigenaar van plus fahrenheitstraat in den haag en tevens wijnadviseur hij woont in die stad met zijn vrouw elly en hun kinderen floor rioja crianza 2016 van marqués samengaat met de lamsrack aardbeien panna cotta's de staafmixer tot een gladde puree uitgeknepen gelatine toe aan de hete room en roer tot deze oplost de room bij de yoghurt en verdeel in koelkast opstijven wat betekent pasen voor je? ik zie het als het moment waarop tijd waarin de natuur weer tot bloei komt en wij de donkere koude dagen definitief achter ons rustmoment om samen met mijn gezin en familie door te brengen en aandacht voor elkaar te hebben 4 blaadjes gelatine • 250 ml slagroom • 1 vanillestokje • 50 g fijne kristalsuiker + 1 el extra • 400 g aardbeien • staafmixer rasp de sinaasappelschil en pers aardbeien en laat staan tot gebruik met wie vier je pasen het liefst? met ons gezin en als de maatregelen de werkvloer natuurlijk met onze medewerkers timbaaltjeskort onder de hete kraan stort de panna cotta's op een bordje en verdeel aardbeien eromheen het vanillestokje in de lengte en wat komt er op tafel? 's morgens ontbijten wij uitgebreid 's avonds koken wij vrij uitgebreid met pasen is het leuk om net een tikkeltje feestelijker en chiquer te met witte asperges eten