Black Friday 2019

Mycom, DE computer en hardware winkel waar je niet alleen een hele goede combinatie hebt van webwinkel en gewone winkel, maar ook nog eens heel goed voordeel.

Niet alleen met nieuwe producten zijn ze de topper van de branche, maar ook in gerefurbishte producten zijn de hoog aan de top te vinden. De ZGAN tab van de winkels is een van de meeste bezochte rubrieken op de webwinkel!

Mycom – De Geschiedenis

Sinds de start van Mycom in 1996 heeft het een roestige periode meegemaakt. Vele overnames en zelfs een faillissement heeft het bedrijf echter niet op de knieen gekregen en staat nog steeds sterk hoog bovenaan de lijst van beste computer speciaalzaken van Nederlandse bodem en dit zegt heel wat!

Sinds het moederbedrijf BAS groep gestopt is met bestaan is sinds 2015 Mycom alleen verder gegaan. Nu in 2018 is het met 14 winkels de grootste winkel keten van Nederland op computer gebied.

Het heeft veel punten gescoord met het ZGAN assortiment, wat het Zo Goed Als Nieuw assortiment, wat goede 2e keus producten aanbied voor tot wel 60% van de prijs!