Makro - Geldig van 09.11 tot 29.03.2021

Catalogus van Makro van 09.11.2020

Producten in deze folder

dry aged meat sommige soorten rundvlees moeten eerst rijpen om het meest smakelijk te vlees dat in onze dry age kasten gerijpt en temperatuur worden voortdurend en het spierweefsel breekt door zogenaamde 'langzame besterving' voelt het vlees hard en droog en oogt zelfs je echter knalrood en boterzacht vlees te wachten treinwagons vochtverlies bederf koeling boven het vriespunt vleessoorten vetbedekking en botten rijpingsproces ♡ 7 dagen spierweefsel is afgebroken maar de smaak is nog niet wat het moet zijn het vlees heeft ongeveer het is heel mals en heeft een 10% van zijn gewicht verloren een smaak die te vergelijken is door verdamping met een zeldzaam soort rosbief ook is het vet door het proces op dit punt heeft het vlees al een stuk donkerder al zo'n 15% van zijn gewicht van kleur verloren aan vocht het vlees krijgt een witte schimmels en zout afkomstig uit het verdampte de beschermende korst vergelijkbaar met de korst van een stuk kaas dry aged vlees wordt daarom na deze korte periode van rijping nog niet verkocht de langste rijpingsduur is high-end restaurants zal je vlees vinden dat zo lang gerijpt heeft deze is natuurlijk ook een stuk kostbaarder dan vlees met een kortere rijpingstijd makro your success is our business