Lidl - Geldig van 19.03 tot 31.03.2020

Catalogus van Lidl van 19.03.2020

Producten in deze folder

brunchbroodjes rsonen p.p lentebloemen van luxe krentenwegge benodigdheden • deegroller • papieren muffinvormpjes • muffinbakvorm •125 ml slagroom • 200 ml melk • 2 zakjes vanillesuiker •12 biologische citroen geraspt • 1 tl bloem snufje zout • 125 g blauwe bessen •50 g witte druiven in dunne plakjes delicia ananas papajawegge pou delicieur zoet mango sinaasappelwegge eineken rooct voor op de ontouttmei bereidingswijze verwarm de oven voor op 180 graden het brood met boter volgens de sneden brood met boterkant naar beneden in de vormpjes aan de kook een snufje zout • voeg 4 el van het warme roommengsel toe aan het kommetje met eidooiers en meng goed door blijf doorkloppen met een garde totdat de custard zo dik is als vla • verdeel de custard over de broodbakjes en bak 20 minuten af in de oven • laat de broodbakjes 10 minuten op een rooster afkoelen • garneer met vers fruit en serveer aan uw gasten nieuw! luxe krentenwegge rijkgevuld krentenbrood met stukjes hazelnoot.in de varianten mango en sinaasappel verkrijgbaar vanaf donderdag 2 april