Lidl - Geldig van 30.09 tot 06.10.2022

p.p scan de qr-code of kijk op recepten.lidl.nl benodigdheden • 500 ml rode wijn • 1 tl kaneel • 8 plakjes bladerdeeg • 4 el paneermeel • 75 ml druivensap stoofpeer in bladerdeeg met chocolade- en espressosaus gebroken • 75 ml sterke espresso • ½ tl kaneel • 8 cantuccini koekjes • muffinvorm voor grote muffins bereidingswijze laag en laat met het deksel op de pan in afkoelen • verwarm de oven voor op 190 graden op elkaar en rol uit tot een grote dunne lap • snijd van het deeg 16 lange reepjes en 4 cirkels uit ter grootte van de muffinvormholtes en laat 15 minuten in de koelkast opstijven • laat de stoofperen goed uitlekken dep ze droog en bestrooi ze met paneermeel de deegrondjes met ei en plaats in herfst lekker met cantuccini deegrondje een stoofpeer • wikkel de repen bladerdeeg om de schuif de peren in de muffinvorm in de goudbruin • maak intussen de chocolade- paar minuten zachtjes inkoken • laat de saus afkoelen en serveer bij de stoofperen met de cantuccini's