Lidl - Geldig van 30.09 tot 06.10.2022

scan de qr-code of kijk op recepten.lidl.nl benodigdheden • 7,5 g dille • 2 eieren groentekroketjes met een dip van rode biet en kaas • 50 g geraspte oude kaas • 2 limoenen schoongeboend geraspt en uitgeperst • 100 g bloem • zout en peper • 150 g witte kaasblokjes met kruiden • 2 el olijfolie gesneden • 1 limoen • zonnebloemolie voor het bakken van de kroketjes • keu enmachine of staafmixer • keukenpapier bereidingswijze • breng een pan water aan de kook en koud water en laat ze goed uitlekken • pureer de doperwten grof met de mengsel 1 uur in de koelkast opstijven • plaats de rest van de bloem in een diep met water en wat zout in een 2e bord en vul een 3e bord met het paneermeel • vorm met ingevette handen 12 kleine het ei en als laatste door het paneermeel of met de staafmixer witte kaas herfst p.p schep in een schaaltje en bestrooi met serveer erbij hapjespan en bak de doperwtenkroketjes ze uitlekken op keukenpapier en serveer met de dip van rode biet en kaas