Lidl - Geldig van 13.10 tot 23.10.2021

Catalogus van Lidl van 13.10.2021

Producten in deze folder

herfst breekbrood met bospaddenstoelenkaas met provençaalse kruiden en noten bekijk online! benodigdheden • 12 broodmix wit • v2 broodmix zonnebloempitten • 2 el provençaalse kruiden • 1 tl knoflookpoeder • 2 el gepelde pistachenoten grofgehakt • 100 g bospaddenstoelenkaas geraspt • 2 el pompoenpitten 1 el chiazaad • 1 el gedroogde bieslook • springvorm • bakpapier • deegroller bereidingswijze • verwarm de oven voor op 200 graden • bereid de broodmixen volgens de aanwijzingen op de verpakking • voeg tijdens de bereiding de provençaalse kruiden en knoflookpoeder toe aan de broodmix wit en voeg bij de broodmix zonnebloempitten de parmezaanse kaas toe • laat beide mixen 30 minuten rusten op • vet intussen de randen van de springvorm lichtjes in met olijfolie en bekleed de bodem met bakpapier • rol beide deegsoorten uit tot een lange bolletjes naast elkaar in de springvorm laat 30 minuten rijzen • bestrijk de bovenkant van de balletjes bieslook goudbruin en gaar in het midden van de voorverwarmde oven lidl 48 kijk voor dit recept en andere herfstgerechten op recepten.lidl.nl