Lidl - Geldig van 04.05 tot 31.05.2020

permarkt en fruit september 2019 - foodpersonality.nl maart 2020 tropische pina colada-taart •100 g boter op kamertemperatuur + extra om te vetten • 200 g rietsuiker • elektrische mixer • 4 eieren •50 ml kokosmelk • 200 g zelfrijzend bakmeel • 2 limoenen geraspt en uitgeperst • 100 g kokosrasp + extra voor decoratie • 100 g blokjes ananas op •1 springvorm van 20 cm • bakpapier • 2 ananas • muffinvorm met anti-aanbaklaag •50 g snoepspekjes • 150 g theebiscuits • 200 g witte chocolade in blokjes •50 g kokosolie • 200 g mascarpone uitgeperst • 250 ml slagroom 10 g munt • verwarm de oven voor op 170 graden kokosmelk toe aan het beslag en de blokjes ananas door het beslag • vet de springvorm in met boter en bekleed de bodem met midden van de voorverwarmde oven maak de ananasbloemen voorzichtig los met een mesje • laat de cake helemaal afkoelen op een rooster bbq aan? prik de spekjes dan aan een bbq-spies en rooster ze boven de hete kolen • smelt de witte chocolade samen met de kokosolie au bain-marie meng de slagroom door het witte chocolade-kokosmengsel • halveer de afgekoelde cake overlangs en vul met de helft van het cake minimaal 30 minuten in de koelkast om op te stijven munt en de ananasbloemen de beste groente & fruit op recepten.lidl.nl »