nagerecht s 8 pers mini brownies met stoofperen en karamel p.p benodigdheden • 250 g boter • 100 g kristalsuiker • 150 ml slagroom • 200 g pure chocolade in stukjes • mixer •3 eieren • 250 g rietsuiker •1 zakje vanillesuiker • 400 ml melk • 150 g bloem • 1 zakje bakpoeder • snufje zout • 3 el chocolademelkpoeder • bakvorm van • bakpapier • 250 g stoofperen bereidingswijze • verwarm de oven voor op 170 graden klontjes opgelost zijn en de saus lichtbruin van wat dikker een pannetje en laat de chocolade smelten in de de warme boter de chocolade voldoende laat smelten klop met een mixer de eieren met de rietsuiker en vanillesuiker luchtig het zout en de chocolademelkpoeder door het beslag stoofperen over het beslag en bak 50 minuten •serveer de brownie in kleine blokjes met de karamel chocolade voor een extra feestelijk effect!