Lidl - Geldig van 01.10 tot 31.10.2020

sukadelappen met stoofpeertjes gebakken pompoenparten chorizo en oesterzwammen benodigdheden •500 g griekse yoghurt • 750 g sukadelappen • zout en peper •500 g pompoen •50 g boter • olijfolie • 140 g tomatenpuree • 200 g oesterzwammen • 250 g stoofpeertjes in siroop •1 runderbouillonblokje • theedoek • 1 plakje ontbijtkoek • vergiet bereidingswijze • leg een schone theedoek in een vergiet en hang boven een kom schep de griekse yoghurt in de theedoek en dek af met plastic hangop • dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi rondom sukadelappen aan totdat ze een mooi goudbruin korstje krijgen de tomatenpuree toe en bak nog 1 minuut mee • blus af met azijn en voeg het bouillonblokje met kokend water toe vlees met het deksel op de pan 2,5 uur op het kleinste pitje van staat • verkruimel na 2 uur de ontbijtkoek door de stoof en laat nog 30 minuten meestoven smaak met zout en peper nog 5 minuten mee schep de pompoen en chorizo uit de pan en bak de oesterzwammen in het overgebleven bakvet 2 minuten op hoog p.p door de zoete smaak zijn stoofpeertjes heerlijk in combinatie met stoofgerechten stoofappels stoofpeertjes gestoofde peertjes alle kael heerluk fros stoofappels stoofappels in siroop met een vleugje kaneel stoofpeertjes stoofperen in siroop met een vleugje kaneel stoofperen in pot gestoofde peertjes in pot met een vleugje kaneel