Lidl KERST 2021 - Geldig van 22.11 tot 26.12.2021

delicieur voor- gerechten scan de qr-code of kijk op recepten.lidl.nl guacamole met gerookte lente-ui en zeewiersnack delices delar zeewier & wasabi krokante snack zeewier & zeezout krokante stack een heerlik vigan sokantseconde intrik van krattendo benodigdheden • 400 g guacamole • 10 ijsblokjes • 150 g gerookte zalmflakes • 2 el granaatappelpitten • 8 zeewiersnacks • spuitzak bereidingswijze schep de guacamole in een spuitzak zonder spuitmond en leg koud tot gebruik verwijder de onderkant van de lente-ui en snijd het ijswater en zet minimaal 15 minuten koud weg de slierten zullen gaan opkrullen • spuit in 4 gelijke glazen een bodem van guacamole verdeel hierop de helft van de gerookte zalm spuit weer een laagje guacamole in het glas en eindig met de zalm • haal de lente-ui uit het water en dep ze droog garneer het gerecht met de lente-ui krullen de granaatappelpitten en de zeewiersnacks serveer direct nieuw! zeewiersnack krokante vegansnack in de varianten zeezout en wasabi